Trouwen met een grote cashmere sjaal om.

Trouwen is toch echt niet leuk als je het koud hebt op het strand, in de tuin, het bos of ergens buiten. Jouw huwelijksceremonie wil je beleven in een prachtige trouwjurk met blote armen, misschien zelfs blote schouders. Maar wat doe je dan als het te koud is? Koop geen jasje, maar een mooi cashmere sjaal van Olida Pashmina. Er zijn net weer vier gebroken witte of crème-wit extra grote sjaals op voorraad. Die koop ik mondjesmaat in, want zijn duur en dus niet altijd te bestellen voor mij. Maar eind mei in Nederland is het vaak nog fris voor een trouwerij in de buitenlucht, dus hebben mijn klanten deze sjaals hard nodig.

Lees meer »

Olida Plaids Dekens en Sjaals is het zusje van Olida Pashmina

Olida Pashmina heeft dus nu een zusje gekregen Olida Plaids Dekens en Sjaals. Na zeven jaar ervaring met het importeren van cashmere sjaals uit India kwam deze nieuwe kans op mijn pad. Dankzij een familielid van mijn moederskant ben ik in staat om vanuit Nepal, Kathmandu de plaids, dekens en sjaals te importeren die in deze nieuwe webwinkel worden verkocht. 

Lees meer »

Koraalrode Pashmina nu ook in MAXI uitvoering.

Voor de koele zomeravonden is deze omslagdoek van de echte cashmere wol uit Ladak, India de ideale oplossing. Het warme rood past geweldig mooi bij de schemer, een zacht verlicht tuinfeest of een tochtje op de (zeil)boot. Geniet van de heerlijk lichte sjaal die toch de benodigde warmte geeft.

Lees meer »

Uitverkocht ? Nabestellen kan ook.

Ondanks de zorgvuldige inkoop kan het voorkomen dat een bepaalde kleur of type sjaal is uitverkocht. Dan is het mogelijk om een NABESTELLING te doen en te betalen. Het voordeel hiervan is dat de eerstvolgende sjaal die uit India binnenkomt dan speciaal voor u is gereserveerd. Daarnaast wordt de inkoop ook afgestemd op de van te voren al gereserveerde sjaals. Hiermee ontstaat een gepast voorraadbeheer en vermijden we onnodige kosten. Daardoor houden we de sjaals ook weer goedkoper dan wanneer er grote hoeveelheden sjaals op de plank liggen.

Lees meer »