Beat de Bijenkorf

Kwaliteit en betaalbare sjaals bij OLIDA PASHMINA

Pashmina Sjaal Bijenkorf

Het is vrijdagmiddag 19 december en mijn mobiel gaat. Hallo met Dennis hoor ik gecombineerd met wat achtergrond geluid. Ik zou graag langs willen komen in Hilversum. Kan dat vanmiddag nog? Ik zou graag een rode sjaal willen.

De vraag overvalt mij. Dennis overvalt mij, maar klinkt oprecht geïnteresseerd en koopbereid.

Mijn hersenen kraken, mijn gedachten gaan snel. Best een gekke vraag eigenlijk aan een webwinkel, want Olida-Pashmina heeft geen fysieke winkel. Alleen een postbusnummer voor de sjaals die geruild willen worden. Of de sjaals die retour komen. Maar ik heb de collectie met de pashmina's wel ergens liggen natuurlijk.

Ik ben niet in Hilversum, maar wel vlakbij in Kortenhoef, kan ik Dennis melden. Dat is maar 5 minuten rijden daarvandaan.

Oh dat is goed, zegt Dennis Over anderhalf uur. Kan dat? Ik bevestig zijn vraag en druk op de rode toets.

 

Een koper, een geïnteresseerde, maar niet via een automatische bestelling via mijn E-commerce module. Wat een fantastische beleving. Iemand heeft mij gevonden en wil direct een sjaal ophalen.

Ik zie het als een groot compliment en verheug mij op zijn komst. Een LIVE contact met een klant heb je tenslotte niet vaak als webwinkelier.

Tegen zessen gaat mijn mobiel. Ik zie Dennis op het parkeerterrein en neem hem mee naar de boot. Daar heb ik de drie verschillende kleuren rode sjaals keurig opgehangen. De keuze is aan hem. Hij is enthousiast en begint te vertellen over zijn zoektocht naar een echte pashmina.

En wat blijkt? Hij stond die middag in De Bijenkorf. En bekeek allerlei sjaals. Ook pashmina's. Maar hij was niet tevreden. Prijs en kwaliteit kwamen niet overeen. En wat deed hij toen?

Hij pakte zijn mobiel en ging Googelen. Las eerst van alles over pashmina's en de wat is echt en wat is nep uitleg. En kwam daarna op mijn website terecht.

En toen? Toen belde Dennis mij vanuit De Bijenkorf!

Oude economie verslaat nieuwe economie? OLIDA PASHMINA verslaat De Bijenkorf?

Ik dacht het wel. Dennis van www.zonweringvakman.nl koos een koraalrode sjaal. Liet hem inpakken voor zijn vriendin en ging gelukkig naar huis.

En ik? Ach, een glaasje rode wijn om dit te vieren was genoeg. Proost! En een prettige Kerst.