Olida Plaids Dekens en Sjaals is het zusje van Olida Pashmina

Olida Pashmina heeft dus nu een zusje gekregen Olida Plaids Dekens en Sjaals. Na zeven jaar ervaring met het importeren van cashmere sjaals uit India kwam deze nieuwe kans op mijn pad. Dankzij een familielid van mijn moederskant ben ik in staat om vanuit Nepal, Kathmandu de plaids, dekens en sjaals te importeren die in deze nieuwe webwinkel worden verkocht. 

Jarenlang ging mijn nicht op reis naar Nepal en nam dan deze producten mee. Vervolgens stond zij op de kerstmarkten en verkocht aan velen deze heerlijke spullen. Nu kan dit door Corona niet meer en heb ik een webwinkel gebouwd om toch verkoop te kunnen genereren. De familie die de sjaals, de dekens en plaids maken zijn er blij mee. Hun dochter studeert geneeskunde en wil graag arts worden in haar eigen land. En daar is ook geld voor nodig. Dus daar dragen we ook aan bij. 

Kijk gerust ook in mijn tweede webwinkel rond en voor vragen ben ik bereikbaar.

Bel 020 - 2612430

Veel plezier - Dorette

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.