Verhuizing Webshop Olida Pashmina naar JouwWeb.

Afscheid van WordPress als platform voor Olida Sjaals en Blogs.

Olida Pashmina is al zes jaar dé webshop van Nederland met de beste pashmina's van echte cashmere sjaals. Deze fantastische webwinkel verhuisd op 1 maart 2021 van een WordPress omgeving naar JouwWeb. De oude etalage voor de pashmina's kraakte en piepte meer en meer. Het gebruik van de template Legenda leverde allengs meer problemen op tijdens het updaten door Peter Warwick-Mahoney vanWebcraft. En binnen het onderhoudsabonnement (van twee uur per maand updaten) viel de website niet meer up-and-running te houden. Daarom moest ik op zoek naar een betaalbaar en onderhoudsvriendelijk alternatief.

De keuze voor JouwWeb als nieuw verkoopplatform.

Gelukkig kwam ik al snel bij JouwWeb terecht. Na wat uurtjes research in reviews en in de handleiding van JouwWeb kwam ik tot de conclusie dat dit het beste alternatief is. Een nieuwe WordPress website laten bouwen was ook een optie, maar zou al gauw op een investering van € 5000 liggen. Aan update en hostingkosten komt dan al gauw € 120 per maand. Duur en voor mijn klanten ook jammer, want dat komt allemaal in de verkoopprijs van de sjaals terug.

 

En nu is het bijna zover. Alle producten zijn ingevoerd en de nodige koppelingen met Mollie betalingen en de Stichting Webwinkelkeur zijn gemaakt. Alle oude Blogs hebben een Redirect gekregen naar deze pagina of een zelfde pagina als in de oude webshop. Dankzij deze blog van De Blochtrommel kan ik voor kwalitatief betere blogs zorgen en een hogere SEO.

Maar ontdekt u (ondanks al het zorgvuldige voorbereidingswerk) toch een foutje? Geef het door! Eindbaas is de mailbox hiervoor. Ik ontvang uw feedback met liefde. 

Mocht u vragen hebben? Mail naar de Eindbaas en krijg snel antwoord.

Bellen of WhatsAppen mag ook. Mobiel : 0621208487.

Of lees bij de Toonbank hoe het online-shoppen werkt bij Olida Pashmina.

 

Ik wens u veel winkelplezier!

Dorette Pronk

eigenaar Olida Pashmina sinds 2014.