WEES LIEF VOOR ELKAAR, is de slogan van onze samenleving geworden. In Amsterdam zie je de billboards het overal verkondigen. Op TV komt de oproep regelmatig voorbij.

Eerlijk gezegd best gek toch? Heel vreemd. Want ik ben altijd lief voor anderen. Niet alleen maar in deze corona-crisis.

Meer specifiek doe ik graag iets extra’s voor mijn klanten. Vooral wanneer ik héél blij word van een bestelling voor maar liefst drie echte cashmere sjaals. Die dan ook nog eens naar Brussel afreizen. Dat vind ik een geweldig idee. Iemand verwennen in het zuiden. In de politieke hoofdstad van Europa. Een woonplaats waar ze nog goede smaak hebben. Want ja in België heb ik al meerdere klanten. Daar houdt men net iets meer van kwaliteit, klassieke uitstraling en een lief cadeau voor elkaar kopen lijkt het wel. En voor mij is het vertrouwen dat zij hebben in mijn oer-Hollandse webwinkel, onafhankelijk van Amazon en Bol-dot-com een groot compliment. Op 1 december 2020 alweer zes jaar en nog steeds met plezier.

Maar hoe komt dat? Lees dan maar eens deze email met daarin een hartverwarmende review over Olida Pashmina cashmere sjaals en mijn persoonlijke aanpak.

Uit Brussel. Jawel. Ik ben er buitengewoon content mee.

Lieve klanten uit België : Ik zie u graag 😍

********************************

26 november 2020

Beste Dorette,

Even om te melden dat de pashmina sjaals vanochtend zijn aangekomen in Brussel. Zelden zulke mooie pashminas gezien, zo licht en toch zo warm. Ook hartelijk dank voor de lieve kaart, want lieveheersbeestjes brengen geluk, althans zo wil een oude wijsheid. Ook bedankt dat je er drie kopieën bij hebt gestopt hoe je de pashminas het best kan behandelen, want ik geef er inderdaad twee cadeau, een aan ieder van mijn zussen. De pashmina met het motief van paars en mintgroen houd ik zelf, die past prachtig bij een mintgroene mouwloze zomerjurk, en dan is een pashmina s’avonds heerlijk om om te hebben.

Ik wens je alle succes met de zaak. Ik zal zeker de website blijven volgen, want deze kwaliteit en maten heb ik nog nergens anders gevonden.

Hartelijke groeten,

Cecilia Verkleij

Brussel

Aankoop : Zwart XL voor € 159 en een Kani Pashmina