• Gratis Verzending in NL & BE
  • Bel voor advies 020-2612430
  • Al zeven jaar topkwaliteit
  • Nederlandse webwinkel

11-11-22 : Nieuwe voorraad Pashmina Shawls 

Na het overlijden van mijn dochter Jildis Karin Pronk lag de webwinkel even stil. Gelukkig heb ik nu weer de energie om te gaan verkopen.

Na het prachtige afscheid van mijn lieve dochter en moeder van Noema Pronk op 28 oktober 2022 op Natuurbegraafplaats Geestmerloo ben ik nu weer "geland" en kan ik met een warm gevoel - en soms wat verdriet -voor mijn lieve klanten weer shawls inpakken.

Vandaag heb ik de nieuwe voorraad prachtige, kleurrijke cashmere shawls ingevoerd. Van sommige kleuren slechts enkele stuks. Want voorraad kost ook geld en dat moet ik weer gaan verdienen. Hopelijk is het vertrouwen weer terug en kan ik na ACHT jaar leveren weer door met waar ik goed in ben. Bestellingen inpakken en mijn (vaste) klanten blij maken met een cashmere sjaal.

Kijk eens rond in de Olida collectie en zie dat er keus genoeg is. Hulp nodig? Bel of mail en ik geef deskundig advies.